Jauhelihamureke

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 15,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
3,400 l Vesi
1,275 kg Korppujauho
Sekoita korppujauhot veteen, anna turvota.
0,212 kg IsoMitta Lihaliemiainekset
0,043 kg Suola
1,063 kg Sipulikuutio, pakaste
8,500 kg Jauheliha, sika-nauta
0,004 kg Mustapippuri, jauhettu
0,003 kg Maustepippuri, jauhettu
Lisää IsoMitta Lihaliemi -ainekset ja mausteet, sipuli ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi massaksi yleiskoneella.
1,063 kg Kananmuna
Lisää lopuksi joukkoon kananmunat rakenne rikottuna ja sekoita tasaiseksi.
Muotoile mureke joko leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan tai pötköiksi gn-vuokaan 2kpl / vuoka.
Lihapullat ja pihvit voi annostella pursotuspussin avulla, jolloin massaan voi lisätä vettä. ( 100 annokseen n. 1-2 litraa vettä) näin massa on helpompaa pursottaa.
Veden tilalla voit myös käyttää kermaviiliä tai maitoa.
Murekemassasta voit valmistaa myös pihvejä tai kepakoita.
Paista mureke höyrypaistolla 140°:ssa noin 40-50 minuuttia murekkeen paksuudesta riippuen.Lihapullat höyrypaistolla 160°n lämpötilassa noin 10-15 minuuttia.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »