Jouluinen riisivanukas ja luumuinen hilloke
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 16,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 3,060 kg | Puuroriisi, keitetty |
| Keitä puuroriisi kypsäksi maidon kera, pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä | |
| 3,060 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| 3,060 l | Vispikerma, laktoositon |
| 0,867 kg | IsoMitta Vaniljavanukasainekset |
| Sekoita maito ja IsoMitta Vaniljavanukas -ainekset tasaiseksi massaksi, lisää vispikerma ja jäähtynyt riisipuuro ja sekoita tasaiseksi. | |
| 0,082 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| Mausta puuro sitrrunamehulla ja raastetulla sitruunankuorella. | |
| Kastike: | |
| 0,510 kg | Luumu, kuivattu |
| 5,100 l | Vesi |
| 1,020 kg | IsoMitta Omena-kanelikiisseli/ -keittoainekset |
| 0,003 kg | Kaneli, jauhettu |
| Valmista kastike liottamalla luumut pehmeiksi. Sekoita kiisseliaines luumujen liotusveteen. | |
| Paloittele pehmenneet luumut ja lisää ne kiisselin sekaan ja mausta kiisseli kanelilla. | |
