Jouluinen riisivanukas ja luumuinen hilloke

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 16,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
3,060 kg Puuroriisi, keitetty
Keitä puuroriisi kypsäksi maidon kera, pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä
3,060 l Maitojuoma laktoositon kevyt
3,060 l Vispikerma, laktoositon
0,867 kg IsoMitta Vaniljavanukasainekset
Sekoita maito ja IsoMitta Vaniljavanukas -ainekset tasaiseksi massaksi, lisää vispikerma ja jäähtynyt riisipuuro ja sekoita tasaiseksi.
0,082 l Sitruunamehu, makeuttamaton
Mausta puuro sitrrunamehulla ja raastetulla sitruunankuorella.
Kastike:
0,510 kg Luumu, kuivattu
5,100 l Vesi
1,020 kg IsoMitta Omena-kanelikiisseli/ -keittoainekset
0,003 kg Kaneli, jauhettu
Valmista kastike liottamalla luumut pehmeiksi. Sekoita kiisseliaines luumujen liotusveteen.
Paloittele pehmenneet luumut ja lisää ne kiisselin sekaan ja mausta kiisseli kanelilla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »