Jouluista naurissosekeittoa

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
19,300 l Vesi
0,121 kg Suola
0,082 kg Sokeri
0,006 kg Inkivääri, jauhettu
1,600 kg IsoMitta Kylmäsuurustuva perunasose
5,787 kg nauris, kuorittu
1,447 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
1,447 l Ruokakerma, laktoositon 15 %
2,893 kg Porkkana
0,654 kg Hunaja
Pese, kuori ja paloittele kasvikset.
Kypsennä kasvikset keittopadassa tai painekeittokaapissa.
Soseuta kasvikset, ja kuumenna vesi. Saosta keitto. Lisää kasvisliemijauhe ja mausta haluamillasi yrteillä. Kypsennä.
Lisää juustocreme, kuumenna ja viimeistele maku.
Jaa tarjoiluastioihin.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »