Joulunpunaista sorbettia

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 70 g
Määrä: 1,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,300 l Karpalo-puolukkamehu
0,100 l Glögitiiviste
0,140 kg Siirappi, vaalea
0,350 kg IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset
0,900 kg Jäämurska/jääpala
Laita kaikki ainekset kutteriin tai tehosekoittajaan, hienonna tasaiseksi massaksi.
Pakasta sorbettimassa umpinaisessa rasiassa tai vuoassa.
Ota sorbetti huoneenlämpöön noin 10 min ennen annostelua jolloin sitä on helpompi työstää.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »