Joulupöydän piparinen kermakastike

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 75 g
Määrä: 1,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,180 kg IsoMitta Kermakastikeainekset
1,300 l Vesi
0,140 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,005 kg Piparkakkumauste
0,030 kg sinappi
Kuumenna osa vedestä ja sekoita IsoMitta Kermakastikeainekset loppuun kylmään veteen.
Lisää suurus kiehuvaan veteen ja anna kastikkeen hautua viisi minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Lisää kerma ja mausta piparkakkumausteella ja sinapilla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »