Juusto-parsakaalipaistos
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,0 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 2,000 kg | Parsakaali |
| Höyrytä parsakaalipalat puolikypsiksi ja lado 1/1 GN-vuokaan. | |
| Kastike: | |
| 0,200 kg | IsoMitta Juusto-vihanneskeittoainekset |
| 0,300 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| 1,000 l | Vesi |
| Kastike: | |
| Sekoita IsoMitta Juusto-vihanneskeittoainekset veteen. | |
| Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja jatka keittämistä 5 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta Juustocremellä. | |
| Kaada kastike vuokaan parsakaalien päälle. Halutessasi levitä pinnalle juustoraastetta. | |
| Gratinoi paistos kauniin ruskeaksi kuivapaistolla 180°C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia. | |
