Juustomestarin peruna-bataattivuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 230 g
Määrä: 4,6 kg
| 2,600 kg | Perunaviipale, raaka |
| 1,200 kg | Bataatti, oranssi |
| 0,300 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| Viipaloi bataatit ja laita ne kerroksittain vuokaan viipaloitujen perunoiden ja sipulin kanssa. | |
| 1,300 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| 0,800 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| 0,025 l | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
| 0,025 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
| 0,006 kg | Valkopippuri, jauhettu |
| 0,010 kg | Provencen yrtit -mausteseos |
| Suola | |
| Sekoita IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, maito sekä fondit ja mausteet tasaiseksi liemeksi. Lisää suolaa maun mukaan. | |
| Kaada liemi vuokaan. | |
| Paista 160°C:n lämpötilassa noin 50 min. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoamista. | |
