Juustoperunat Emmentalin tapaan

Annoksia: 40 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 6,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
4,500 kg Perunaviipale, kypsä
0,400 kg Sipulikuutio, pakaste
0,002 kg Mustapippuri, jauhettu
0,030 kg Suola
Annostele perunaviipaleet 65mm 1/1 GN-vuokaan
Lisää joukkoon sipulikuutiot, mustapippuri ja suola, sekoita hyvin keskenään.
1,500 l Vesi
0,220 kg IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset
0,200 kg Emmental, raaste
Sekoita kastikepohja pieneen vesimäärään ja lisää suurus kiehuvaan veteen. Kaada liemi vuokaan perunoiden päälle, sekoita. n.1,7 litraa lientä / vuoka
Ripottele juustoraaste pinnalle.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60%) 160 ºC:ssa 25 minuuttia.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »