Kalakeittoa välimeren tapaan
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,271 kg | Munakoiso |
| 0,136 kg | Sipuli |
| 1,000 kg | Tomaattimurska |
| 1,350 l | Vesi |
| 0,250 kg | IsoMitta Kalaliemiainekset |
| Leikkaa munakoiso kuorineen paksuhkoiksi suikaleiksi. Viipaloi sipulit. Hauduta vihannekset tomaatimurskassa ja vedessä puolikypsiksi. Mausta isoMitta Kalaliemiaineksella. | |
| 0,130 kg | Paprikasuikale, pakaste |
| 0,100 kg | Oliiviviipale, musta |
| 0,100 kg | Mustekala öljyssä |
| 0,181 kg | Simpukka, säilyke |
| 0,271 kg | Tonnikala, vedessä |
| Lisää paprikasuikaleet, oliiviviipaleet, sekä valutetut mustekalat, simpukat ja tonnikala. | |
| 0,005 kg | Timjami |
| 0,050 kg | Valkosipuli |
| 0,018 kg | Ruohosipuli |
| 0,018 kg | Persilja |
| Mausta keitto vihersilpulla ja hauduta kypsäksi. | |
