Kalakeittoa välimeren tapaan

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,271 kg Munakoiso
0,136 kg Sipuli
1,000 kg Tomaattimurska
1,350 l Vesi
0,250 kg IsoMitta Kalaliemiainekset
Leikkaa munakoiso kuorineen paksuhkoiksi suikaleiksi. Viipaloi sipulit. Hauduta vihannekset tomaatimurskassa ja vedessä puolikypsiksi. Mausta isoMitta Kalaliemiaineksella.
0,130 kg Paprikasuikale, pakaste
0,100 kg Oliiviviipale, musta
0,100 kg Mustekala öljyssä
0,181 kg Simpukka, säilyke
0,271 kg Tonnikala, vedessä
Lisää paprikasuikaleet, oliiviviipaleet, sekä valutetut mustekalat, simpukat ja tonnikala.
0,005 kg Timjami
0,050 kg Valkosipuli
0,018 kg Ruohosipuli
0,018 kg Persilja
Mausta keitto vihersilpulla ja hauduta kypsäksi.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »