Kalakeitto venäläisittäin
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,500 l | Vesi |
| 0,200 kg | IsoMitta Katkarapukeittoainekset |
| 0,500 l | Vesi |
| Kiehauta vesi, yhdistä IsoMitta Katkarapukeittoainekset ja kylmä vesi. Suurusta ja anna kiehua 5 minuuttia. | |
| 0,040 kg | Tomaattisose |
| 0,020 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| Mausta keitto tomaattisoseella ja sitruunamehulla. | |
| 0,150 kg | Purjoviipale, pakaste |
| 0,200 kg | Punajuurisuikale, pakaste |
| 0,200 kg | Maustekurkku |
| 0,040 kg | Kapris |
| Lisää purjoviipaleet, suikaloidut punajuuret ja maustekurkut sekä kaprikset. | |
| 0,500 kg | Kirjolohikuutio, pakaste |
| 0,500 kg | Seitikuutio, pakaste |
| Timjami | |
| Persilja | |
| Lisää kalakuutiot keittoon. | |
| Hauduta hiljaisella lämmöllä kypsäksi. | |
| Mausta lopuksi timjamilla ja persiljalla. | |
