Kasvis-fetalasagne
Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 4,76 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,300 l | Vesi |
| 0,300 kg | Soijasuikale |
| 0,030 l | Ruokaöljy |
| 0,250 kg | Sipuli, kuorittu |
| 0,010 kg | Chilipaprika, punainen |
| 0,050 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
| Laita soijasuikaleet veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi. Kaada ylimääräinen vesi pois. | |
| Kuullota sipuli öljyssä chilipaprikan ja soijasuikaleiden kanssa. | |
| Liemi: | |
| 1,200 l | Vesi |
| 0,150 kg | IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset |
| 0,600 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,002 kg | Muskottipähkinä, jauhettu |
| 0,004 kg | Salvia, kuivattu |
| 0,002 kg | Kirveli |
| 0,010 kg | Valkosipuli |
| 0,100 l | Chilikastike, makea |
| 0,050 kg | Lehtipinaatti, pakaste |
| 0,150 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| Liemi: Sekoita kastikepohja-ainekset veteen ja kuumenna. | |
| Isoa erää valmistaessa käytä osanestesuurustusta. | |
| Lisää kastikkeeseen kasvisrasvasekoite (15%), mausteet, maustekastike ja sulatettu lehtipinaatti. | |
| 0,600 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
| 0,070 kg | Fetajuusto, kuutioitu |
| 0,500 kg | Oliivi, kivetön, musta |
| Kokoaminen: Laita voideltuun GN-vuokaan kastiketta pohjalle. Lisää lasagnelevy ja päälle sipuli, soija sekä 1/3 chiliseoksesta. Lisää joukkoon kolmasosa oliiveista ja fetajuustosta sekä kastiketta. Toista tämä vielä kahdesti ja laita päälle juustoraastett | |
| a. | |
| Yhteen GN-vuokaan käytetään 3 lasagnelevyä. | |
| Kypsennä uunissa yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 35 minuuttia. | |
