Ruokaisa kasvispizza
Annoksia: 8 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 2,08 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
| Täyte: | |
| 0,010 l | Ruokaöljy |
| 0,100 kg | Pakastesipuli, kuutioitu |
| 0,010 kg | Valkosipulirouhe |
| 0,001 kg | Pizzamauste |
| Kuullota sipulit öljyssä. | |
| Lisää valkosipulirouhe ja pizzamauste ja freesaa hetki. | |
| 0,400 l | Vesi |
| 0,300 kg | Tomaattimurska |
| 0,250 kg | IsoMitta Spagettikastikeainekset |
| 0,001 kg | Mustapippuri, jauhettu |
| Lisää vesi, tomaattimurska, mustapippuri ja IsoMitta Spagettikastike -ainekset. Kiehauta kastike kypsäksi n. 10-min. | |
| 0,400 kg | IsoMitta Pizzapohja |
| 0,300 kg | Paprikasuikale, pakaste |
| 0,150 kg | Maissi, pakaste |
| 0,150 kg | Papu musta, säilyke esikeitetty |
| Laita pitsapohja uunipellille ja levitä kastike päälle. Lisää päälle sulatetut paprikasuikalee ja maissit sekä valutetut pavut. | |
| 0,300 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| Lisää ohuelti juustoraastetta ja mozzarellahelmiä. | |
| Paista 230-250ºC noin 15 - 20 min. Koristele ruccolalla ennen tarjoilua. | |
| *Korvaamalla maitotaloustuotteet vegaanisilla vaihtoehdoilla saat pitsasta vegaanisen. | |
