Katkarapu-kalakeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,225 kg | Porkkana |
| 0,112 kg | Sipuli |
| 0,550 kg | Peruna, yleis-, tuore |
| 1,800 l | Vesi |
| Keitä paloitellut kasvikset puolikypsiksi. | |
| 0,350 kg | Sei-Lohikuutio-sekoitus |
| 0,180 kg | IsoMitta Katkarapukeittoainekset |
| 0,220 l | Vesi |
| 0,300 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
| Lisää kalapalat, veteen sekoitetut IsoMitta Katkarapukeittoainekset ja tuorejuusto. | |
| Keitä keitto kypsäksi. | |
| 0,050 kg | Purjosipuli |
| 0,056 l | Touch of Taste Kalafondi |
| 0,006 kg | Timjami |
| 0,020 kg | Ruohosipuli |
| Lisää suikaloitu purjo ja mausta keitto Touch of Taste Kalafondi maun mukaan. Lisää lopuksi hienonnettu purjosipuli ja timujami, kuumenna. | |
