Yökyöpelin kebab-pastavuoka

Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,700 kg Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
0,500 kg Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste
0,600 kg Kebabliha
Sekoita voideltuun GN-vuokaan pasta, vihannessekoitus ja kebab-lastut.
3,000 l Vesi
0,350 kg IsoMitta Tomaattikastike-/keittopohja-ainekset
0,080 l Touch of Taste Häränlihafondi
1,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,004 kg Välimeren yrttimausteseos, suolaton
0,300 kg Tomaattimurska
0,150 kg Juustoraasteseos, laktoositon
0,080 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
Suola
Sekoita kastikeaines, vesi, tomaattimurska, mausteet ja juustocreme tasaiseksi liemeksi. Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle, sekoita hyvin. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista yhdistelmäpaistolla 160asteessa noin 40-50min.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
*Kebab lihan voi hyvin vaihtaa esim. nautalastuun, broilerikuutioon, härkäpapurouheeseen jne. Mikäli vaihdat tuotteen kasvistuotteeksi, muistathan vaihtaa sitten myös fondin kasvisvaihtoehtoon.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »