Keltainen broilerpastavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,800 kg | Minispagetti, täysjyvävenhnä |
| 0,400 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 1,000 kg | Broilerisuikale, kypsä |
| Sekoita voideltuun 65mm GN-vuokaan pasta, broileri ja sipuli. | |
| 2,400 l | Vesi |
| 0,800 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,065 kg | IsoMitta Kanaliemiainekset |
| 0,220 kg | IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset |
| 0,200 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| 0,006 kg | Curry |
| 0,006 kg | Kurkuma |
| 0,003 kg | Rakuuna |
| Suola | |
| Sekoita pohja-ainekset veteen, lisää kanaliemiainekset, mausteet sekä juustocreme. | |
| Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
| Kaada vuokaan ja sekoita. | |
| Paista yhdistelmäpaistolla 160ºC (60% kosteus) 35 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen tarjoilua. | |
