Lepakkoluolan kanarisotto
Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,24 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,200 kg | Risotto riisi |
| 0,500 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,800 kg | Broilerisuikale, kypsä |
| Sekoita voideltuun 65mm GN-vuoassa riisi, broileri ja sipuli. | |
| Raaka-aineet vetomittoina: | |
| Riisi 1,5 l | |
| Broileri 1,5 l | |
| sipulikuutio 1 l | |
| 2,700 l | Vesi |
| 1,000 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,080 kg | IsoMitta Lihaliemiainekset |
| 0,220 kg | IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset |
| 0,400 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| 0,012 kg | Curry |
| Suola | |
| Käynnistä sekoittava pata, lisää vesi ja pohja-aines. Anna kiehahtaa. | |
| Lisää kasvirasvasekoite, juustocreme, liemiaines ja curry. | |
| Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
| Kaada liemi vuokaan ja sekoita. 4,2 l lientä / 1/1 65mm gn-vuoka | |
| Paista yhdistelmäpaistolla 160ºC (60% kosteus) 30 minuuttia. | |
| Anna vetäytyä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Uunista otettaessa sekoitettava. | |
