Lepakkoluolan kanarisotto

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,24 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,200 kg Risotto riisi
0,500 kg Sipulikuutio, pakaste
0,800 kg Broilerisuikale, kypsä
Sekoita voideltuun 65mm GN-vuoassa riisi, broileri ja sipuli.
Raaka-aineet vetomittoina:
Riisi 1,5 l
Broileri 1,5 l
sipulikuutio 1 l
2,700 l Vesi
1,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,080 kg IsoMitta Lihaliemiainekset
0,220 kg IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset
0,400 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,012 kg Curry
Suola
Käynnistä sekoittava pata, lisää vesi ja pohja-aines. Anna kiehahtaa.
Lisää kasvirasvasekoite, juustocreme, liemiaines ja curry.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Kaada liemi vuokaan ja sekoita. 4,2 l lientä / 1/1 65mm gn-vuoka
Paista yhdistelmäpaistolla 160ºC (60% kosteus) 30 minuuttia.
Anna vetäytyä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Uunista otettaessa sekoitettava.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »