Koppakuoriaisen kurpitsakeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,125 kg Kurpitsansiemen
10,208 kg Kurpitsa
0,958 kg Sipuli, kuorittu
0,396 l Ruokaöljy
10,833 l Vesi
0,120 kg Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 %
0,003 kg Valkopippuri, jauhettu
1,583 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
1,583 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
Paahda kurpitsansiemeniä uunissa 200 °C:ssa noin 5 min, kunnes ne ovat saaneet kullankeltaisen värin.
Halkaiset kurpitsat (butter nut-kurpitsa). Poista siemenet, kuori ja kuutioi. Kuutioi sipuli.
Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilanpohjalla.
Lisää vesi ja keitä kasviksia noin 25-35 min, kunnes kurpitsat ovat pehmeitä, soseuta.
Lisää kasvisliemi, valkopippuri ja juustocreme. Kuumenna ja sekoita.
Lisää kasvisrasvasekoite ja kuumenna.
Tarjoile keitto paahdettujen kurpitsansiementen kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »