Keltainen papucurry
Annoksia: 11 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 1,76 kg
| 0,025 l | Rypsiöljy |
| 0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,005 kg | Curry |
| 0,001 kg | Kurkuma |
| 0,050 kg | Kookoshiutale |
| 0,010 kg | Valkosipuli |
| Freesaa öljyssä sipulit, curry, kurkuma, kookoshiutaleet ja valkosipuli. | |
| 0,600 kg | Kukkakaalipala, pakaste |
| 0,500 kg | Papusekoitus |
| Lisää kohmeiset kukkakaalinuput ja pavut (esikeitetty papusekoitus). Sekoittele padassa ja anna kuullottua hetki. | |
| 0,020 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| 0,050 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
| 0,006 kg | Suola |
| 0,500 l | Kookosmaito, säilötty |
| 0,100 kg | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
| 0,010 kg | Korianteri, tuore |
| Lisää pataan sitruunamehu, Touch of Taste Kasvisfondi, suola, kookosmaito ja IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset. Kuumenna ja keitä hetki (n.5-10min) niin, että kukkakaalet ovat hiukan pehmenneet. | |
| Lisää lopuksi tuoretta korianteri silppua. | |
