Kermainen juureslihapata
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,250 l | Ruokaöljy |
| 10,000 kg | Porsaan E-kuutio |
| 1,000 kg | Sipuli, kuorittu |
| 0,005 kg | Mustapippuri, jauhettu |
| Lisää GN-vuokaan öljy, liha, pippuri, sipulit. Sekoita ja anna maustua huoneenlämmössä 30 min. max 3 kg lihaa / 65mm 1/1 GN-vuoka. | |
| Ruskista lihat yhdistelmpaistolla 160ºC 20 min välillä sekoittaen. Tarvittaessa jatka hauduttamista uunissa höyrykeitolla tai keittopadassa, kunnes liha mureaa. | |
| 0,150 kg | Sokeri |
| 2,000 kg | Keittojuures Maxi, pakaste |
| 5,000 l | Vesi |
| 0,005 kg | Rosmariini |
| Kaada lihat pataan. Lisää juurekset, vesi ja yrttimausteet. Keitä kunnes kasvikset miltei kypsiä. | |
| 0,500 kg | IsoMitta Kermakastike-/keittopohja-ainekset |
| 0,300 kg | IsoMitta Lihaliemiainekset |
| 1,000 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 1,500 l | Vesi |
| Suola | |
| Valmista vedestä ja pohja-aineksista suurus ja saosta pata. Lisää lopuksi lihaliemi ja kasvirasvasekoite. | |
| Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
| Tarjoa perunoiden ja puolukkasurvoksen kera | |
