Kermainen perunanuudelivuoka
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 313 g
Määrä: 3,756 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,130 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
| 1,500 l | Vesi |
| Ripottele kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja- aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
| 0,400 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % |
| 0,300 kg | Juustocreme, laktoositon |
| 0,025 kg | Bong Lihaliemiainekset, 0,5 % |
| Mustapippuri, rouhittu | |
| Lisää pohjaan ruokakerma, juustocereme, liemijauhe ja mustapippuri. Sekoita hyvin. | |
| 0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,700 kg | Jauheliha kypsä, pakaste |
| Sekoita joukkoon jäinen sipulikuutio ja jauheliha. | |
| 0,800 kg | perunanuudeli |
| Sekoita joukkoon jäinen perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% kosteutta noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile. | |
