Kermainen perunanuudelivuoka

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 313 g
Määrä: 3,756 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,130 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
1,500 l Vesi
Ripottele kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja- aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.
0,400 l Ruokakerma, laktoositon 15 %
0,300 kg Juustocreme, laktoositon
0,025 kg Bong Lihaliemiainekset, 0,5 %
Mustapippuri, rouhittu
Lisää pohjaan ruokakerma, juustocereme, liemijauhe ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,700 kg Jauheliha kypsä, pakaste
Sekoita joukkoon jäinen sipulikuutio ja jauheliha.
0,800 kg perunanuudeli
Sekoita joukkoon jäinen perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% kosteutta noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »