Keväinen kasvisrisotto
Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 6,16 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,200 kg | Risotto riisi |
| 0,400 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 1,000 kg | Slaattivihannes-soijapapusekoitus, pakaste |
| 2,400 l | Vesi |
| 0,180 kg | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
| 0,800 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,100 l | Touch of Taste Kanafondi |
| 0,010 kg | Suola |
| 0,100 kg | Emmental, raaste |
| 0,200 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| 0,006 kg | Curry |
| 0,006 kg | Kurkuma |
| 0,003 kg | Rakuuna |
| Sekoita voideltuun 65 mm 1/1 GN-vuokaan riisi, salaattivihannes-soijapapusekoitus ja sipuli. | |
| Sekoita IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset veteen, lisää loput liemen ainekset ja kaada vuokaan. | |
| Lisää suolaa makusi mukaan. Lientä noin 3,5 l/vuoka. Ripottele pinnalle juustoraaste. | |
| Paista yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa (60 % kosteus) 35 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 min ennen tarjoamista. | |
