Keväinen mango-sitruunamousse

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 1,1 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,400 l Vesi
0,150 kg IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset
Sekoita IsoMitta Sitruunakiisseliainekset kylmään veteen. Anna kiisselin tekeytyä kylmässä noin 15 minuuttia.
0,200 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,200 l Vispikerma, laktoositon
Vaahdota vaniljakastike ja vispikerma kovaksi.
Yhdistä vaahto ja kiisseli.
0,200 kg Mangosose, makeuttamaton
Lisää lopuksi mangosose.
Voit pursottaa kauniin keltaisen moussen annoksiksi tai tarjoilla sellaisenaan.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »