Kiinalainen naudanlihapata
Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 4,875 kg
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 2,500 l | Vesi |
| 0,100 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
| 0,063 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja |
| Sekoita IsoMitta Vaalea ja ruskea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ainekset kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 min. | |
| 0,125 l | Touch of Taste Vaalea vasikanfondi |
| 0,125 l | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
| Lisää Touch of Taste Vaalea vasikanfondi ja Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi | |
| 0,125 kg | Punaviinietikka |
| 0,050 kg | Fariinisokeri |
| 0,063 kg | Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom |
| Lisää etikka, fariinisokeri ja Mrs Cheng s Soijakastike, sekoita. | |
| 1,500 kg | Atria Murea Nauta, irtopakaste |
| 0,500 kg | Porkkanasuikale, keltainen, pakaste |
| 0,375 kg | Paprikasuikale, säilyke |
| 0,375 kg | Papu, vihreä, pitkä, pakaste |
| Lisää Atria Murea Nauta, irtopakaste ja kasvikset, sekoita ja laita kylmään. | |
| Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta. | |
| Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min. | |
