Kiinalainen naudanlihapata

Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 4,875 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
2,500 l Vesi
0,100 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,063 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja
Sekoita IsoMitta Vaalea ja ruskea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ainekset kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 min.
0,125 l Touch of Taste Vaalea vasikanfondi
0,125 l Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
Lisää Touch of Taste Vaalea vasikanfondi ja Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
0,125 kg Punaviinietikka
0,050 kg Fariinisokeri
0,063 kg Mrs Cheng s Soijakastike Mushroom
Lisää etikka, fariinisokeri ja Mrs Cheng s Soijakastike, sekoita.
1,500 kg Atria Murea Nauta, irtopakaste
0,500 kg Porkkanasuikale, keltainen, pakaste
0,375 kg Paprikasuikale, säilyke
0,375 kg Papu, vihreä, pitkä, pakaste
Lisää Atria Murea Nauta, irtopakaste ja kasvikset, sekoita ja laita kylmään.
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta.
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »