Kinkkupiirakka
Annoksia: 8 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 2,08 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
| 0,100 kg | Purjoviipale, pakaste |
| 0,200 kg | Kinkku, vähäsuolainen |
| 0,200 kg | Paprikasuikale, pakaste |
| 0,020 l | Ruokaöljy |
| 0,300 kg | Perunasuikale, kypsä |
| Kuullota pakaste kasvikset uunissa tai pannulla jotta ylimääräinen neste poistuu. Lisää joukkoon kypsä- peruna ja suikaloitu kinkku. | |
| 0,400 kg | IsoMitta Pizzapohja |
| Laita pitsapohja matalaan GN-vuokaan leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle kasvis-kinkkuseos. | |
| Liemi: | |
| 0,120 kg | Kananmuna |
| 0,600 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,050 l | Touch of Taste Vaalea vasikanfondi |
| 0,006 kg | Persilja |
| 0,001 kg | Cayennepippuri |
| 0,200 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| Valmista liemi ja mausta cayannella ja fondilla. Kaada liemi vuokaan ja ripottele pinalle juustoraaste. | |
| Laita piirakka kuumaan 200ºC uuniin, paista noin 20 minuuttia kunnes liemi hyytynyt. | |
| Anna piirakan jäähtyä ennen leikkaamista. Tarjoa salaatin kera. | |
