Kirjolohipihvit
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 1,5 kg
| 1,000 kg | Kirjolohimassa |
| 0,040 kg | Vehnäjauho |
| 0,100 kg | IsoMitta Katkarapukeittoainekset |
| 0,040 kg | Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste |
| 0,356 kg | Kananmuna |
| 0,006 kg | Suola |
| 0,200 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,002 kg | Valkopippuri, jauhettu |
| Sulata kirjolohimassa, mikäli käytät pakastetuotetta. | |
| Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi. | |
| Muotoile noin 150 gramman painoisia pihvejä. Ota niille väri pannulla molemmin puolin. | |
| Paista yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 15 minuuttia. | |
| Vinkki! Massaan voi lisätä muun muassa kuutioitua graavilohta, kylmäsavulohta tai katkarapuja. | |
| Vinkki! Kypsennä massa leipävuoassa ja tarjoile murekkeena. | |
