Klassinen hummerikeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,0 kg
| 0,100 kg | Pakastesipuli, kuutioitu |
| 0,032 kg | Tomaattipyre |
| 0,030 kg | Voi, laktoositon |
| Lisää kattilaan voi, tomaattipyre ja sipulikuutiot. Kuullota kunnes sipuli on pehmennyt. | |
| 0,050 l | Touch of Taste Hummerifondia |
| 0,300 l | Valkoviini, kuiva |
| Lisää joukkoon valkoviini ja sen jälkeen Hummerifondi. Anna kiehua niin, että nesteestä haihtuu noin puolet. | |
| 0,500 l | Laktoositon täysmaitojuoma |
| 0,800 l | Kuohukerma, laktoositon |
| Lisää joukkoon maito ja kuohukerma ja anna kiehua hiljalleen vielä n. 5-10min. | |
| 0,100 l | Valkoviini, kuiva |
| 0,600 kg | Kypsää hummerinlihaa |
| Paloittele sillä välin kypsä hummerinliha pieniksi paloiksi. Kuumenna tilkka viiniä ja laita hummerinpalat viiniin lämpiämään. | |
| Kun keitto on kiehunut valmiiksi, soseuta ja siivilöi. | |
| 0,600 l | Cream Fraiche, laktoositon |
| 0,010 kg | Timjami, tuore |
| 0,010 kg | Tilli, tuore |
| Tarjoile samettinen keitto lämpimän hummerinlihan, cream fraichen ja tuoreiden yrttien kera. Valkoviinin tilalla voit käyttää myös madeiraa tai sherryä. | |
