Klassinen hummerikeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,100 kg Pakastesipuli, kuutioitu
0,032 kg Tomaattipyre
0,030 kg Voi, laktoositon
Lisää kattilaan voi, tomaattipyre ja sipulikuutiot. Kuullota kunnes sipuli on pehmennyt.
0,050 l Touch of Taste Hummerifondia
0,300 l Valkoviini, kuiva
Lisää joukkoon valkoviini ja sen jälkeen Hummerifondi. Anna kiehua niin, että nesteestä haihtuu noin puolet.
0,500 l Laktoositon täysmaitojuoma
0,800 l Kuohukerma, laktoositon
Lisää joukkoon maito ja kuohukerma ja anna kiehua hiljalleen vielä n. 5-10min.
0,100 l Valkoviini, kuiva
0,600 kg Kypsää hummerinlihaa
Paloittele sillä välin kypsä hummerinliha pieniksi paloiksi. Kuumenna tilkka viiniä ja laita hummerinpalat viiniin lämpiämään.
Kun keitto on kiehunut valmiiksi, soseuta ja siivilöi.
0,600 l Cream Fraiche, laktoositon
0,010 kg Timjami, tuore
0,010 kg Tilli, tuore
Tarjoile samettinen keitto lämpimän hummerinlihan, cream fraichen ja tuoreiden yrttien kera. Valkoviinin tilalla voit käyttää myös madeiraa tai sherryä.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »