Klassinen sitruuna-marenkitorttu

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 105 g
Määrä: 1,05 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
0,450 kg Murotaikina, pakaste
0,300 l Vesi
0,070 kg IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset
0,145 kg Kananmunan valkuainen
0,120 kg Sokeri
Vuoraa voideltu piirakkavuoka murotaikinalla. Mikäli teet tämän GN- vuokaan (1/1-45) tee täyte kolminkertaisena.
Paista murotaikina pakkauksen ohjeiden mukaan ja jäähdytä.
Sekoita vesi ja kiisseliaines keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää loppuvaiheessa sokeri joukkoon.
Laita piirakkapohjan päälle sitruunakiisseli ja päälle marenki.
Paista uunissa 220 °C:ssa n. 5 min.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »