Kukkakaalikeitto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
| 3,150 l | Vesi |
| 1,200 l | Vispikerma, laktoositon |
| 0,090 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
| 0,250 kg | IsoMitta Kukkakaalikeittopohja-ainekset |
| 1,300 kg | Kukkakaalipala, pakaste |
| 0,350 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| 0,008 kg | Suola |
| Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
| Lisää IsoMitta Kukkakaalikeittopohja -ainekset, juustocreme ja kasvirasvasekoite. | |
| Lisää lopuksi pakastekukkakaalit.*huom pieniä nuppuja! | |
| Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
| Säilytä kylmässä | |
| Keitä niin että kukkakaalit kypsyvät. | |
