Kuningatarkakku

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 130 g
Määrä: 2,08 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,130 kg Gluteeniton valmiskakkupohja
Muotoile kakkupohjasta halutun muotoinen irtopohjavuokaan.
Täyte:
0,600 kg Maitorahka, laktoositon
0,200 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,250 kg IsoMitta Kuningatarvaahtoainekset
0,200 l Vispikerma, laktoositon
0,150 kg Sokeri
0,125 kg Boysenmarja
0,125 kg Mustikka, pakaste
0,020 kg Liivatelehti
Mittaa maito, vispikerma, rahka ja IsoMitta Kuningatarvaahto -ainekset kulhoon ja vaahdota kovaksi vaahdoksi.
Lisää marjat ja sokeri.
Sulata liotetut liivatelehdet. Lisää ensin pieneen vaahtomäärään ja sekoita seos loppuun vaahtoon.
Levitä vaahtomassa vetopohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä vähintään 2h mielellään yön yli.
Pintakiille:
0,200 l Vesi
0,060 kg IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset
0,010 kg Liivatelehti
0,050 l Puolukkamehu, sokeroitu
Pintakiille:
Yhdistä vesi ja IsoMitta Mustikka-Vadelmakiisseli/ -keittoainekset ja sekoita tasaiseksi.
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Purista lehdistä ylimääräinen vesi pois ja sulata ne kuumaan karpalomehutilkkaan.
Lisää liivateliemi kiisselin joukkoon ohuena nauhana.
Kaada haalea seos kakun päälle tasaiseksi kerrokseksi ja anna hyytyä kylmässä noin tunti.
Koristele kakku tuoreilla pensasmustikoilla ja vadelmilla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »