Kysu Broileri-kurpitsavuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
2,200 kg Perunakuutio, kypsä
0,400 kg Kurpitsakuutio, pakaste
0,400 kg Kurpitsapala, mangoinen
0,010 kg Sipulihiutale
0,800 kg Broileri, jauheliha, kypsä
Sekoita voideltuun GN 1/1 65 vuokaan peruna. kurpitsakuutio, kurpitsapikkelssi, kypsä broilerin jauheliha sekä sipulijauhe
1,000 l Vesi
0,060 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,100 kg IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset
0,250 l Ruokakerma, laktoositon 15 %
0,250 l Kookoskerma
0,200 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,020 kg Kanaliemi
0,010 kg Suola
0,008 kg inkivääri, maustepyree
Valmista liemi
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
Lisää IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset, ruokakerma, kookoskerma ja IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste, sekota tasaiseksi.
Lisää lopuksi liemeen mausteet ja sekoita.
Kaada liemi vuokaan ja sekoita.
Tarkista massan lämpötila, että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 40-45 minuuttia.
Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »