Kysu chili sin carne
Annoksia: 32 kpl
Annoskoko: 75 g
Määrä: 2,4 kg
| 0,700 l | Vesi |
| 0,070 kg | IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja |
| Sekoita IsoMitta Kylmäsuurustauva tomaattikastike/-keittoaines kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 min. | |
| 0,040 kg | Blå Band Kuivattu Sipulikuutio |
| 0,600 kg | Tomaatti, paseerattu, suolaton |
| 0,006 kg | Sokeri |
| 0,002 kg | Suola |
| 0,025 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 % |
| Lisää BlåBand kuivattu sipuli, paseerattu tomaatti, sokeri, suola ja Bong Kasvisliemiaines ja sekoita tasaiseksi massaksi. | |
| 0,300 kg | Paprikasuikale, säilyke |
| 0,300 kg | Härkäpapu, esikypsytetty |
| 0,600 kg | Härkkis, tex-mex maustettu |
| Lisää loput ainekset. | |
| Tee omavalvontamittaus: massan on oltava +4°C | |
| Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta. | |
| Kuumenna padassa kunnes kastike kiehahtaa, tai uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min. | |
