Kysu Lasagne

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
Kastike 1
0,150 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja
1,500 l Vesi
Sekoita IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittop. kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
0,035 l Touch of Taste Häränlihafondi
0,006 kg Jauhelihamauste
0,001 kg Mustapippuri, rouhittu
0,003 kg Valkosipuli
Lisää Touch of Taste Häränlihafondi ja mausteet, sekoita.
0,150 kg Pizzakastike
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,800 kg Jauheliha, nauta, kypsä
Lisää lopuksi pizzakastike, jäiset sipulikuutiot ja jauheliha. Sekoita ja siirrä kylmään odottamaan lasagnen kokoamista.
Kastike 2
1,400 l Vesi
0,180 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
Valimista juustokastike sekoittamalla IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -aines kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
0,004 kg Suola
0,001 kg Muskottipähkinä, jauhettu
Lisää joukkoon suola ja muskottipähkinä, sekoita.
0,400 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,400 l Vispikerma, laktoositon
Lisää IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste ja vispikerma. Sekoita ja siirrä kylmään odottaamaan lasagnen kokoamista.
1,000 kg IsoMitta Lasagnelevy
Kokoa lasagne annostelemalla kastikkeita vuorotellen lasagne levyjen kanssa.
Päälimmäiseksi juustokastiketta ja juustoraastetta.
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max.72h
0,120 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Paista uunissa 160 astetta, 60% kosteus noin 30min ja anna vielä vetäytyä 10-15 min. ennen tarjoilua.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »