Kysu Makkarastroganoff
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 152 g
Määrä: 15,2 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| Punnitse 1/1 65 GN vuokaan makkarat, sipulit ja maustekurkkukuutiot. Ota kurkkuliemi talteen. Annoste vuokaan 1,700 kg makkaraa 0,350 kg sipulia 0,700 kg maustekurkkukuutioita | |
| 5,100 kg | Makkarapala, laktoositon |
| 1,050 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 2,100 kg | Maustekurkku, kuutio |
| Valmista kastike: Laita pataan kylmä vesi ja sekoita joukkoon ripottelemalla IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittopohja. Anna turvota 5 min. | |
| 6,000 l | Vesi |
| 0,650 kg | IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja |
| Lisää joukkoon tomaattisose, mausteet, Bong Lihaliemiaines, kurkkuliemi ja smetana. Sekoita kastike tasaiseksi | |
| 0,500 kg | Tomaattipyre |
| 0,020 kg | Suola |
| 0,010 kg | Mustapippuri, rouhittu |
| 0,500 l | Touch of Taste Häränlihafondi |
| 1,000 l | Maustekurkkujen liemi |
| 1,000 kg | Smetana, vähälaktoosinen |
| Annostele kastike vuokiin, peittele kannella ja laita kylmään. Säilytä max 72h. 3.0-3.1 kg kastiketta/ vuoka | |
| Kuumenna yhdistelmäpaistolla 10-20% kosteus ja 160˚C astetta, kannalla peitettynä n. 30 min. | |
| Sekoita kastike ennen tarjoilua ja ripottele pintaan persiljaa. | |
| 0,030 kg | Persilja, hienonnettu, pakaste |
