Kysu Makkarastroganoff

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 152 g
Määrä: 15,2 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Punnitse 1/1 65 GN vuokaan makkarat, sipulit ja maustekurkkukuutiot. Ota kurkkuliemi talteen. Annoste vuokaan 1,700 kg makkaraa 0,350 kg sipulia 0,700 kg maustekurkkukuutioita
5,100 kg Makkarapala, laktoositon
1,050 kg Sipulikuutio, pakaste
2,100 kg Maustekurkku, kuutio
Valmista kastike: Laita pataan kylmä vesi ja sekoita joukkoon ripottelemalla IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittopohja. Anna turvota 5 min.
6,000 l Vesi
0,650 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja
Lisää joukkoon tomaattisose, mausteet, Bong Lihaliemiaines, kurkkuliemi ja smetana. Sekoita kastike tasaiseksi
0,500 kg Tomaattipyre
0,020 kg Suola
0,010 kg Mustapippuri, rouhittu
0,500 l Touch of Taste Häränlihafondi
1,000 l Maustekurkkujen liemi
1,000 kg Smetana, vähälaktoosinen
Annostele kastike vuokiin, peittele kannella ja laita kylmään. Säilytä max 72h. 3.0-3.1 kg kastiketta/ vuoka
Kuumenna yhdistelmäpaistolla 10-20% kosteus ja 160˚C astetta, kannalla peitettynä n. 30 min.
Sekoita kastike ennen tarjoilua ja ripottele pintaan persiljaa.
0,030 kg Persilja, hienonnettu, pakaste
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »