Lammasburgeri
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 1,14 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
| 5,000 kpl | Sämpylä, vaalea, pyöreä |
| 0,600 kg | Lampaan jauheliha |
| 0,030 kg | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
| 0,004 kg | Suola |
| 0,001 kg | Mustapippuri, jauhettu |
| Mausta lampaanjauheliha fondilla. | |
| Paista pihvit ja mausta suolalla ja pippurilla. | |
| Lammasburgerin kastikkeeksi sopii hyvin mintulla ja valkosipulilla maustettu jogurttikastike. | |
| Kastike: | |
| 0,100 kg | Chef René Täysmajoneesi 81% |
| 0,001 kg | Minttu |
| 0,100 kg | turkkilainen jogurtti |
| 0,035 l | Touch of Taste Luomu Kasvisfondi |
| Kastike: | |
| Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua kylmässä. | |
| Käytä tuoretta, voimakasta minttua parhaan maun saamiseksi. | |
| Kastike: | |
| 0,250 kg | Chef René Kevytmajoneesi 30% |
| 0,025 l | Seesamiöljy |
| 0,010 kg | Seesaminsiemen |
| 0,010 l | sushi-viinietikka |
| 0,001 kg | Sitruunankuori |
| 0,002 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| 0,001 kg | Mustapippuri, jauhettu |
| Seesami-majoneesi: | |
| Sekoita kaikki ainekset ja anna seistä kylmässä vähintään 2 tuntia, mielellään vuorokausi niin, että maut tasaantuvat. | |
