Lammaspyörykät pippurikastikkeessa

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
2,000 kg Lammaspyörykkä
0,180 kg Bong Viiden pippurin kastike
Lado lihapullat vuokaan.
0,600 l Vesi
1,500 l Kuohukerma, laktoositon
0,080 l Touch of Taste Ruskea Vasikanfondi
0,100 kg Mustaherukkahyytelö
Sekoita Bong Viiden pippurinkastike, vesi ja kuohukerma keskenään tasaiseksi liemeksi. Lisää joukkoon Touch of Taste Ruskea Vasikanfondi ja mustaherukkahyytelö, sekoita ja kaada kastike vuokaan lihapulien päälle. Laita kuumaan uuniin ja kypsennä yhdistelm
äpaistolla kosteus 60% 160ºC 30 min.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »