Lohiterriiniä
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 2,8 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,800 kg | Kirjolohi |
| 0,400 kg | Kananmunan valkuainen |
| 0,002 kg | Valkopippuri, jauhettu |
| 0,160 l | Touch of Taste Hummerifondi |
| 0,700 l | Kuohukerma, vähälaktoosinen |
| Fileoi lohi ruodottomaksi ja hienonna kutterissa tasaiseksi massaksi. Voit käyttää myös valmista kirjolohimassaa. | |
| Lisää kalamassaan valkuaiset, valkopippuri ja Touch of Taste Hummerifondi. | |
| Vaahdota vispikerma ja lisää nostellen massaan. | |
| Vuoraa vuoka kelmulla ja täytä massalla. Käännä kelmun reunat tiiviisti massan päälle. | |
| Kypsennä höyryssä noin 35 - 40 minuuttia tai kunnes terriinin sisälämpötila on 65°C. | |
| Terriiniin saa väriä ja ilmettä sekoittamalla massaan erilaisia lisukkeita, kuten katkarapuja, kalanpaloja tai höyrytettyjä kasviksia. | |
