Lohta mango-appelsiinikastikkeessa

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 225 g
Määrä: 4,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
3,000 kg Lohi, annospala pakaste 150g
0,600 l Vesi
0,065 kg IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,080 l Touch of Taste Hummerifondi
0,002 kg Kurkuma
0,002 kg Välimeren yrttimausteseos, suolaton
0,010 kg Suola
Lado lohipalat vuokaan.
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
Lisää IsoMitta Kanaliemi -ainekset ja mausteet.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Lisää appelsiinimehu, mangosose, ja kasvirasvasekoite.
Kaada kastike vuokaan lohipalojen päälle.
Tarkista massan lämpötila että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)
Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C n 25-30 min (kansi päällä)
0,400 l Appelsiinituoremehu
0,200 kg Mangosose, makeuttamaton
0,070 kg IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
0,300 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »