Maistuva mansikkasalaatti
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 1,4 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M
Maidoton
(ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,150 kg | Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta |
| 1,000 l | Vesi |
| Keitä pasta sopivan napakaksi ja jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä. | |
| Kastike: | |
| 0,100 l | Rypsiöljy |
| 0,010 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
| 0,010 kg | Basilika, tuore |
| 0,005 kg | Persilja |
| 0,005 kg | Santa Maria Wasabi sesame mausteseos |
| 0,001 kg | Valkosipuli |
| Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset tehosekoittimessa. | |
| Sekoita jäähdytetyt ja valutetut pastat kastikikkeeseen ja anna vetäytyä kylmässä. | |
| 0,200 kg | Varhaiskaali |
| 0,100 kg | Friseesalaatti |
| 0,100 kg | Mansikka |
| 0,100 kg | Avokado |
| 0,100 kg | Vesimeloni |
| Suikaloi varhaiskaali ja friseesalaatti. Lohko mansikat, avocado ja vesimeloni. | |
| Asettele pastaa ja muita raaka aineita kerroksittain tarjoilukulhoon, koristele friseesalaatilla. | |
| Tarjoile salaatti kesäisten grilliruokien kaverina tai buffetpöydässä. | |
