Majatalon Isännän Pastavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,000 kg | Kierremakaroni |
| Mittaa voideltuihin 65 mm 1/1 GN-vuokiin raaka pasta. | |
| 0,020 l | Ruokaöljy |
| 0,200 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,500 kg | Savukinkkusuikale |
| 0,025 kg | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
| 0,002 kg | Valkopippuri, jauhettu |
| 3,000 l | Vesi |
| Kuullota sipulit ja kinkkusuikaleet öljyssä mausteiden kera. Lisää vesi ja anna kiehahtaa. | |
| 0,500 l | Vesi |
| 0,250 kg | IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset |
| 0,500 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,150 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| Sekoita juustokastike pieneen vesi määrään ja lisää suuruksena kiehuvaan nesteeseen. Anna kiehahtaa, lisään halutessasi joukkoon kasvirasvasekoitetta. Tarkista valmiin kastikkeen suola, kinkkujen suolapitoisuudessa on eroja. | |
| Kaada kastike pastan joukkoon vuokaan n. 3,5 l / vuoka , sekoita. Lisää pintaan juuustoraastetta. | |
| Kypsennä yhdistelmä toiminolla (kosteus 60 %) 140ºC n.30 min. | |
