Mantelikala, kylmävalmistus

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 3,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

2,000 kg Sei-Lohikuutio-sekoitus
0,007 kg Suola
0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
0,800 l Vesi
0,080 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,250 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,400 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,050 kg Mantelilastu
0,008 kg Tilli, hienonnettu, pakaste
0,001 kg Suola
Asettele kalat vuokaan. Voit käyttää myös sei- tai lohiannospaloja. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kylmäänveteen pohja-ainekset. Lisää juustocreme ja kasvisrasvasekoite.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Levitä kastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle mantelilastuja.
Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 160°C n 25-30 min.
Ripottele paistetun kalavuoan päälle tilliä.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »