Maukas sillihyytelö
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| Pohja: | |
| 0,219 kg | Hapankorppu |
| 0,022 l | Touch of Taste Kalafondi |
| 0,197 l | Vesi |
| Hienonna hapankorput monitoimikoneessa, kostuta murumassa kiehautetulla vesi- | |
| Fondiliemellä. | |
| Taputtele massa tiiviisti irtopohjaisen rengasvuoan (noin 24 cm) pohjalle. | |
| 0,020 kg | Liivatelehti |
| Pehmitä liivatelehdet (1 liivatelehti painaa noin 3 g) kylmässä vedessä. | |
| 0,110 l | Kuohukerma, laktoositon |
| 0,219 kg | Sillifile |
| 0,110 kg | Sipuli |
| 0,110 kg | Sulatejuusto, maustamaton |
| 0,219 kg | Créme fraiche, laktoositon |
| Täyte: | |
| Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi ja sekoita siihen monitoimikoneella hienonnetut tuoreet sipulit ja sillit, sulatejuusto ja creme fraiche. | |
| 0,003 kg | Mustapippuri, jauhettu |
| 0,022 kg | Ruohosipuli |
| Mausta seos mustapippurilla ja tuoreella, hienonnettulla ruohosipulilla. | |
| Liuota liivatelehdet kiehautettuun vesitilkkaan ja sekoita jäähtynyt seos muun massan joukkoon. | |
| Levitä hyydykeseos vuokaan korppupohjan päälle. | |
| Anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään, jotta maut ehtivät tasaantua. | |
