 
                    Mausteinen makkarapata ála Napoli
                        Annoksia: 20 kpl
                        Annoskoko: 280 g
                        Määrä: 5,6 kg
                    
                                    L
                                    Laktoositon
                                        (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
                                
                            
                                
                                    S
                                    Soijaton
                                        (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    K
                                    Kananmunaton
                                        (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    G
                                    Gluteeniton
                                        (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                        | 1,400 kg | IsoMitta Naudanliharisotto | 
| 1,000 kg | Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste | 
| 3,000 l | Vesi | 
| Mittaa vuokaa IsoMitta Naudanliharisotto -aines ja Pomodoro Rosso -vihannessekoitus. Lisää vesi ja sekoita | |
| 0,600 kg | Chorizomakkara | 
| Sekoita joukkoon pilkotut Chorizomakkarat. | |
| 0,010 kg | Persilja, hienonnettu, pakaste | 
| Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 30 min. | |
| Sekoita varovasti ja lisää pinnalle juustoraaste. Jatka kypsennystä n 10 min. | |
| Peitä kannella kun otat padan uunista ja anna vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua. | |
| *tarjoile ranskankerma nokareen kera. | |
| 0,200 kg | Emmental, raaste | 
 
                 
            