Mausteinen makkarapata ála Napoli

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,400 kg IsoMitta Naudanliharisotto
1,000 kg Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste
3,000 l Vesi
Mittaa vuokaa IsoMitta Naudanliharisotto -aines ja Pomodoro Rosso -vihannessekoitus. Lisää vesi ja sekoita
0,600 kg Chorizomakkara
Sekoita joukkoon pilkotut Chorizomakkarat.
0,010 kg Persilja, hienonnettu, pakaste
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (kosteus 50%) 160 C noin 30 min.
Sekoita varovasti ja lisää pinnalle juustoraaste. Jatka kypsennystä n 10 min.
Peitä kannella kun otat padan uunista ja anna vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.
*tarjoile ranskankerma nokareen kera.
0,200 kg Emmental, raaste
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »